Recycle Grande Route XL

algemene informatie
spelregels
en franšaisDecor and Stage
Backdrops
Costumes
Balletfloors
Technique
Musea and Exhibitions
Festivals and Events


email


Grande Recycle: hergebruik van materialen in de culturele sector

Grande Route heeft klanten in de Theater-, Televisie-, Musea- en Evenementenwereld die veel geld investeren om een mooi decor of een fraaie tentoonstelling te bouwen. De onderdelen zoals decordoeken, balletvloeren, vitrinekasten, projectiedoeken, frameconstructies voor prints of decorstukken worden na de voorstelling of het event vanwege de maatvoering, een nieuw idee of ontwerp, niet of nauwelijks meer gebruikt.
Die onderdelen worden vaak weggegooid of gaan in de opslag, met de hoop dat ze nog een keer van pas komen. Dit kost geld en ruimte en levert over het algemeen niets meer op.

Vraag en aanbod gebruikte theater-of museumspullen

Grande Route vindt het zonde van al dat materiaal en wil kijken of sommige onderdelen nog een tweede leven kunnen krijgen. Op deze pagina's vindt u het aanbod.
Bent u lid van een theatergezelschap, een museum of bent u decorontwerper met een klein budget? Wellicht vindt u op deze pagina's nog een bestaand achterdoek, gebruikte dansvloer, frame, decorstuk of constructie. Misschien niet kant en klaar, maar grote decor- en projectiedoeken kunnen vermaakt en aangepast worden, decorstukken kunnen verzaagd, opgeknapt of overgeschilderd worden, en bestaande frames kunnen worden ingekort.Op zoek naar een gebruikte dansvloer?

Blader door het aanbod door te klikken op de categorieŰn aan de linkerkant van dit scherm.


Heeft u zelf gebruikte decordoeken, balletvloeren, vitrinekasten e.d. in de aanbieding?

Biedt ze aan op deze website. Dit zijn onze spelregels.